Hekimoğlu efsanelerle buluştu!

Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.    Temasları kapsamında Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'nde efsane isimlerle bir araya gelen Hekimoğlu, TTSO Başkanı S

Hekimoğlu efsanelerle buluştu!
Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu, aday tanıtım toplantısının ardından seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 
 
Temasları kapsamında Trabzonsporlu Profesyonel Futbolcular Derneği'nde efsane isimlerle bir araya gelen Hekimoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve İmperial Hastanesi Başhekimi Doktor Ömer Fatih Çelik, Hastane Müdürü Hakan Sağlam, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi ve Doktor Ekrem Sağlam’ı da ziyaret etti.
 
Trabzonspor Başkan adayı Celil Hekimoğlu konuşmasında, maddi anlamda zor günler geçiren kulübü bulunduğu durumdan kurtarmak adına gerekli çalışmayı yaptıklarını belirterek, “Yönetici adaylarımızla bir araya gelerek birçok proje üzerinde çalıştık ve bu zor durumdan Trabzonspor’u kurtaracak bir ekip oluşturduk. 7 Aralık sabahı Trabzonspor’daki sorunları en aza indirerek Trabzonspor’u özlenen güzel günlerine kavuşturacağız” dedi.
 
20151203aw594656_01.jpg
 
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Celil Hekimoğlu'nun ziyareti sırasında yaptığı değerlendirmede, Trabzonspor'un Trabzon'dan yönetilmesi gerektiğini vurguladı. Hacısalihoğlu, "Trabzonspor Trabzon’un, Türkiye’nin ve dünyanın markası haline gelmiştir. Bu süreçte Trabzonspor zor günler geçiriyor. Olumsuzların bir an önce ortadan kaldırılması gerekiyor” ifadelerini kullandı.
 
Hekimoğlu ise, “Trabzon’da uzun yıllardan beri ticaretle uğraşıp kenti terk etmeyen iş adamıyız. Bütün bu emeklerimizin karşılığında Trabzonspor’un son zamanlardaki kötü gidişine dur dememiz gerekiyor. Kendimizi bu manada sorumlu hissettim. Kulübe katkı yapacağımı düşünerek bu işe giriştik. Çok bölünmüş bir camiamız oluştu. Yakın dostlarımızla, arkadaşlarımızla sıkıntı yaşıyoruz. Hedefimiz Trabzonspor’un 70’lerdeki o ruhu yakalamasını hedefliyoruz” şeklinde konuştu.
 
20151203aw594656_02.jpg
 
Üyelerin kongrenin ilk oturumunun gerçekleştirileceği Cumartesi günü genel kurul salonuna gelmeleri çağrısında bulunan Hekimoğlu, “Bütün delegelerin kongreye ve sandığa sahip çıkması gerekiyor. Kulübümüzü seviyorsak fedakarlık yapmalıyız. Cumartesi günü de pazar günü de orada olacağız. Sandıklara sahip çıkacağız, sandıklara sahip çıkmazsak bu irade devam eder” diye konuştu.
 
Trabzonspor'un bugün görevde olan yönetim tarafından ticari ve sportif anlamda kulübü iyi yönetilemediğini belirten başkan adayı Hekimoğlu, “Kulüp Trabzon’dan yönetilmeli. Takımın sorunlarını içeride kalarak, zaman harcayarak çözebiliriz. Bir yıldır seçim çalışması yapıyoruz. Artık çılgın paralar harcamayacağız. Hayal satmayacağız, gerçekçi çözümlerle sonuca ulaşacağız” dedi. 
 
20151203aw594656_03.jpg
 
20151203aw594656_04.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor