Hamzaoğlu "Zaten Trabzonspor..."

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir televizyon kanalına yaptığı, "Hamza Hamzaoğlu'nu kurtarmak i

Hamzaoğlu "Zaten Trabzonspor..."
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Eskişehirspor'u 4-0 mağlup ettikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bir televizyon kanalına yaptığı, "Hamza Hamzaoğlu'nu kurtarmak için bizi Galatasaray'a yendirdiler" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine de Hamzaoğlu, "Dinlemedim. Başkalarından duydum sadece. Dinledikten sonra belki yorum yapabilirim. Ne demek istediğini anlayamadım. Zaten Trabzonspor kolay bir durumda değil. O yüzden bir şey söylemek istemiyorum" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor