Hami Mandıralı'dan derbi yorumu! Trabzonspor'daki o isme dikkat çekti

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Hami Mandıralı, Fenerbahçe ile oynanacak mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

Hami Mandıralı'dan derbi yorumu! Trabzonspor'daki o isme dikkat çekti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta mücadelesinde bu akşam 20.30'da Papara Park'ta Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Bordo mavili takımın eski futbolcusu ve teknik direktörü Hami Mandıralı, karşılaşmaya ilişkin olarak değerlendirmelerde bulundu.

Hami Mandıralı'nın kritik maça ilişkin değerlendirmeleri şu şekilde;

"Fenerbahçe'nin daha güçlü bir kadrosu var

İki ezeli rakip karşı karşıya gelecek. Trabzonspor'un üçüncülük, Fenerbahçe'nin de şampiyonluk iddiası var. Her iki takım da kazanabilir ama kadro yapısı itibarıyla Fenerbahçe'nin daha güçlü bir kadrosu var.

"Trabzonsporlu kimliğimle Trabzonspor'un kazanmasını isterim"

Trabzonspor'da son haftalarda Trezeguet'in bir çıkışı var. Onun performansı bu maçta mutlaka etkili olacaktır. Genel olarka bakınca, Fenerbahçe şampiyonluk olmak istiyorsa mutlaka kazanması gerek. Abdullah Avcı buna nasıl cevap verecek, bunları göreceğiz. İki takımın da son yıllarda muhteşem maçları oldu. Kim hak ediyorsa o kazansın, tabii ben Trabzonsporlu kimliğimle Trabzonspor'un kazanmasını isterim. Ancak bu sadece benim istememle olan bir şey değil, sahadaki performansa bağlı.

Trabzonspor açısından Pepe, Trezeguet, Visca, Mendy, Uğurcan... Bunların hepsi önemli oyuncular, maça damga vurabilecek isimler. Çok zor bir maç olacak. Bu futbolcuların sergileyeceği performans kıymetli.

"Pepe bu tür maçlarda önemli bir oyuncu olduğunu ortaya koyabilir"

Trabzonspor'un bu maçta kolay şekilde teslim olacağı beklenilmemeli. Sahada, Fenerbahçe'ye karşılık veren bir Trabzonspor olacaktır. Atanla tutanınız iyi olunca şansınız fazla oluyor. Her iki takımın da ada atanı ve tutanı iyi.

Pepe çok önemli bir oyuncu. Trabzonspor sakatlığı sebebiyle ondan fazla faydalanamadı. Pepe bu tür maçlarda ön plana çıkabilir. Önemli bir oyuncu olduğunu ortaya koyabilir. Trezeguet son haftalarda formda. Visca'nın yapacağı ortalar, çıkaracağı paslarla Pepe ve Trezeguet iş görebilir.

Fenerbahçe'nin oyuncu kadrosu ile Trabzonspor'un oyuncu kadrosunu yan yana koyunca elbette Fenerbahçe'nin artısı var. Ancak saydığım isimler Trabzonspor adına devreye girebilirse çok çetin bir maç olur. İnşallah da kazanan Trabzonspor olur.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler