Güray Vural karmaşası

Trabzonspor'un transfer listesinde en başta bulunan Güray Vural'ın transferi karmaşaya döndü.   Bordo mavili yönetimin Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray ile yakından ilgilendiği bilinirken transferin son aşamaya yaklaşması sonrası basında farklı h

Güray Vural karmaşası
Trabzonspor'un transfer listesinde en başta bulunan Güray Vural'ın transferi karmaşaya döndü.
 
Bordo mavili yönetimin Akhisar Belediyespor'da forma giyen Güray ile yakından ilgilendiği bilinirken transferin son aşamaya yaklaşması sonrası basında farklı haberler çıkmaya başlaması taraftarın da kafasını karıştırdı.
 
Ulusal ve yerl basında çıkan haberlere göre iki iddia ön plana çıkmış durumda. Bu iddialardan ilki Güray transferinde önemli yol kaydeden Trabzonspor'un resmi sözleşmeyi her an imzalatabileceği yönünde.  Soner ve Alper'i Akhisar'a Güray'a karşılık verdiği iddia edilen Trabzonspor'un bu transeri bitirdiği öne sürüldü.
 
Diğer taraftan kafaları karıştıran ise Güray'ın Trabzonspor'dan fazla ücret istediği için transferde kriz olduğu iddiası oldu. İddiaya göre takas için Alper ve Soner ikna edilirken yıllık 700 bin Euro teklif edilen Güray'ın 1 Milyon Euro istediği için transfer görüşmeleri tıkandı. Bordo mavililer ise bu istekte indirim talep ederek beklemeye geçti.
 
İşte bu iki iddia transferde belirsizliğin oluşmasına neden olurken bordo mavili taraftarlar Trabzonspor yönetiminden Güray Vural için net bir açıklama yapmasını ve soru işaretlerini gidermesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor