Gündeme düşen bomba iddia! Ali Koç’tan TFF başkanına telefon “Oyuncularıma ceza çıkarsa…”

Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’yi arayarak oyunculara ceza verilmemesi konusunda sert bir dille uyardığı iddia edildi.

Gündeme düşen bomba iddia! Ali Koç’tan TFF başkanına telefon “Oyuncularıma ceza çıkarsa…”

Süper Lig’in 30. Haftasında Dün oynanan ve FenerbahçeTrabzonspor karşılaşmasının yankıları sürüyor. Fenerbahçeli futbolcuların da provokasyonları sonucu maç sonu çıkan olaylar sonrası flaş gelişmeler ve iddialar yaşandı.

İddiaların en vahimi de Fenerbahçe başkanı Ali Koç’un TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’yi arayıp tehditkâr konuştuğu iddiasıydı.

İstanbul basınında yer alan habere göre; Ali Koç, TFF Başkanı Büyükekşi’yi arayıp olaylar ile ilgili yönetim kurulu toplantısı yapmasını istedi. Koç’un “Bu yaşananların hepsinin müsebbibi sizsiniz. Kendilerini korudukları için bir oyuncuma bile ceza gelirse bu yönetiminizin vereceği son karar olur” dediği iddia edildi.

Tüm bu iddiaların ardından TFF’nin nasıl bir karar alacağı merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler