Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarındaydı! Trabzonspor'dan ilk hamle geldi

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Cihan Çanak için Trabzonspor'dan ilk hamle geldi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarındaydı! Trabzonspor'dan ilk hamle geldi

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Cihan Çanak Trabzonspor'da oynamak istiyor. Trabzonspor yıldız adayı için ilk hamleyi yaptı.

Trabzonspor'un da ilgilendiği U21 Milli takım forması giyen ve aslen Trabzonlu olan Cihan Çanak, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın listesinde yer alıyor fakat genç oyuncu Trabzonspor'da oynamak istiyor. Trabzonspor genç yıldız adayı Çanak için ilk hamleyi gerçekleştirdi ve görüşmelere başladı

Genç oyuncu, kendi kulübünde 61 numarayı giyiyor ve sosyal medyadan Trabzonspor'u takip ediyor. Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın Cihan Çanak'ı bir süredir izlediği öğrenildi. Trabzonspor hayranlığı dikkat çeken futbolcu için scout ekibinin de detaylı bilgiye sahip olduğu öğrenildi. Çanak'ın hayalinin de Trabzonspor forması giymek olduğu belirtildi.

Ayrıca, oyuncuyu, Ajax ve Dortmund da takip ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor