Fenerbahçe Trabzonspor'u alıntılayarak cevap verdi! Adil yönetim istiyorlarmış

Fenerbahçe, Trabzonspor'un açıklamalarını alıntılayarak "Adil yönetim talep ediyoruz" başlığı altında açıklama yayımladı.

Fenerbahçe Trabzonspor'u alıntılayarak cevap verdi! Adil yönetim istiyorlarmış

Trabzonspor, Cumartesi günkü Fenerbahçe maçı öncesi açıklama yayımladı.

Haftalardır kasıtlı kararlar sonucu puanlarının çalındığını belirten Trabzonspor, "Umarız, haftalardır devam eden ‘tiyatronun’ finali yarın akşam sahneye konulmaz!" dedi.

Trabzonspor'un açıklamaları sonrası Fenerbahçe'den cevap geldi. VAR operasyonlarıyla ve MHK öncülüğünde hakem atamalarıyla sayısız adaletsizlikle karşı karşıya kaldıklarını öne süren Fenerbahçe'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

Bugün, bir hakemin Fenerbahçe maçında doğru karar verdiği için cezalandırılarak bunu açıklaması ve görevini bırakması da Türk futbolunun geldiği noktayı gözler önüne sermiştir.

Kulübümüz gerek ilk 10 haftalık süreçte gerekse son hakem olayı ile ilgili 5 Kasım Pazar günü gereken açıklamalarda bulunacaktır.

'HAKEMLER ADİL OLSUN'
Ancak yarın Trabzonspor ile oynayacağımız Trendyol Süper Lig maçı öncesinde beklentimiz küçük, büyük hiçbir hakem hatası olmadan maçın tamamlanması, hakemlerin adil olmasıdır. Bu konuda, hakemler, VAR, gözlemci, temsilci, yayıncı dahil sorumluluk sahibi herkesten gerekeni yapmasını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler