Fatih Tekke'den Trabzonspor sözleri! "Kimse elimden alamaz..."

Fatih Tekke, teknik adamlık kariyerindeki hedeflerine dair konuştu.

Fatih Tekke'den Trabzonspor sözleri! "Kimse elimden alamaz..."

İstanbulspor Teknik Direktörü ve Trabzonspor'un efsane futbolcularından Fatih Tekke, teknik adamlık kariyerindeki hedeflerine dair konuştu.

Bir Youtube kanalına konuk olan Fatih Tekke, teknik direktör olarak hedefinin Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi finali oynamak olduğunu söyledi.

"EGO SAVAŞLARI VAR"

Fatih Tekke, "Hayalim var, kimse bunu elimden alamaz. Biraz absürt oluyor neticede ama niye bunu diyorum? Bizim zekamız onlardan aşağı değil. Sen de çalışırsan bilgiyi öğrenebilirsin. Aktarma yeteneğin varsa, iletişimin iyiyse bunu yapabilirsin. Ama ülke futbolunda kulüplerin içerisinde konuşulanların elit liglerde konuşulduğunu sanmıyorum. Bizde ego savaşları var" dedi.

"TRABZONSPOR'DA BAŞLAMAK KOLAY, SONRASI ZOR"

Tecrübesiz olduğu yönündeki söylemlerle ilgili olarak konuşan Fatih Tekke, "Erken diyorlar. 45-46 yaşındayım, 10 yıldır bu işi yapıyorum. Kimse kusura bakmasın. Bazen diyorum, topu biliyorsunuz ama futbolu bilmiyorsunuz. Futbolu bildiğinde insanlar rahat şekilde konuşabilirsiniz. Tırnaklarımla kazıyorum. Allah'tan başka kimsem de yok. Trabzonspor gerçekten beni değerlendirirse, buna inanıyorsa ve gelirse, elbette benim de isteklerim olacak. Kolay mı, değil. Çok zor. Trabzonspor'da başlamak kolay, sonrası zor" diye konuştu.

Kaynak:Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler