Ersun Yanal kadrosunu oluşturuyor

Trabzonspor’da 2.kamp planlaması başladı

Ersun Yanal kadrosunu oluşturuyor
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'nın Samorin kasabasında gerçekleştiren Trabzonspor’da  futbolcular, Yanal’ın gözüne girmek için yoğun çaba harcıyor.

Trabzonspor, Samorin'de 16 Temmuz Cumartesi gününe kadar 14 günlük kamp gerçekleştirdikten sonra Trabzon'a dönecek. Teknik direktör Ersun Yanal bu sürede 28 Temmuz-13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirecek Macaristan kampına dahil edeceği  futbolcuları Slovakya kampında titiz bir çalışma ile belirlemeye çalışıyor.

Bordo mavililerin Slovakya kampında Milli takım kampından döndükten sonra izin verilen Onur Recep Kıvrak dışında  Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Gökhan Alsan, Esteban Alvarado, Okay Yokuşlu, Güray Vural, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Aytaç Kara, Yusuf Erdoğan, Hasan Batuhan Artarslan, Uğurcan Çakır, Mehmet Ekici, Muhammet Demir, Muhammet Beşir, Uğur Demirok, Serge Akakpo, Semih Karadeniz, Furkan Taş ve Ramazan Övüç yer alıyor.

Yanal Slovakya kampında yeterli görmediği oyuncuları Macaristan kamp kadrosuna dahil etmeyecek.Yanal’ın Macaristan kamp kadrosunu belirlemesinde yapılacak yeni transferler büyük oranda etkili olacak. 

Haber61 Spor Servisi


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor