Erman Özgür'den Trabzonsporlu futbolcuya eleştiri! "Hayal kırıklığı..."

Erman Özgür, Trabzonspor'un Alanyaspor maçı performansı ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Erman Özgür'den Trabzonsporlu futbolcuya eleştiri! "Hayal kırıklığı..."

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve spor yorumcusu Erman Özgür, bordo mavili takımın Alanyaspor deplasmanında aldığı 3-1'lık mağlubiyetle ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Erman Özgür, Uğurcan Çakır ve Enis Destan'ın Alanyaspor maçındaki performanslarıyla hayal kırıklığı yarattığını ifade etti.

Erman Özgür'ün değerlendirmeleri şu şekilde;

"Alanyaspor, Trabzonspor'un preslerini kolay aştı"

Fatih Tekke, Trabzonspor'a çok iyi çalışmış. Alanyaspor maçı fazlasıyla hak etti.

Alanyaspor, Trabzonspor'un yapmaya çalıştığı prese ciddi anlamda çalışmış. İlk yarıda bunu zaman zaman, ikinci yarıda çoğu zaman bu presleri aştılar. Trabzonspor belki de bu sezon en fazla geri koşmak zorunda kaldığı maçı yaşadı.

"Uğurcan ve Enis Destan hayal kırıklığı"

Trabzonspor özellikle atan ve tutan meselesinde sınıfta kaldı. Şampiyonluk sezonunda çıtayı o seviyeye yükselten Uğurcan Çakır, bugünkü performansı ile bizi tatmin edemez. Trabzonspor'un Alanyaspor maçındaki hayal kırıklıkları Uğurcan Çakır ve Enis Destan'dı.

"Fatih Tekke'nin bir yanı sevinirken bir yanı üzülmüştür"

Düşmeme mücadelesi veren bir takımda böyle kazanmak kolay değildir. Fatih Tekke'nin bir yanı çok sevinirken, bir yanı da çok üzülmüştür. Buna çok eminim.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor