Enis Destan'dan Trabzonspor açıklaması: Yuvaya hazır bir şekilde döneceğim

Trabzonspor’un sezon başında Polonya ekiplerinden Warta Poznan'a kiraladığı forvet oyuncusu Enis Destan, açıklamalarda bulundu.

Enis Destan'dan Trabzonspor açıklaması: Yuvaya hazır bir şekilde döneceğim

Maç oynadıkça kendini fiziksel olarak iyi hissettiğini söyleyen 20 yaşındaki milli oyuncu, “Seneye Maxi Gomez ve Umut Bozok’la aramızda tatlı bir rekabet olacak. Trabzonspor’un her maçını takip ediyorum. Yuvaya hazır bir şekilde döneceğim” diye konuştu.

“ALTINORDU ÖZ KAYNAK SİSTEMİ ÜLKEMİZDE BİR EKOLDÜR”
12 yaşında Altınordu bünyesine katıldığını ve donanımlı bir şekilde yetiştiklerine dikkat çeken Destan, “Altınordu öz kaynak sistemi Türkiye’de bir ekoldür. Başkan Seyit Mehmet Özkan, orada tüm imkanları sunuyor. Her sene üzerine katarak ilerliyorlar. Ben 11-12 yaşlarında Altınordu’nun bünyesine katılmıştım. 17 yaşıma kadar İngilizce, satranç başta olmak üzere gelişmeye dair ne varsa her şeyi bize yüklediler. Çok donanımlıydık” dedi.

17 yaşından sonra A takıma hazırlanmaya başladıklarını ve kendilerine o yaşlardan itibaren A takım kültürünün aşılandığını belirten milli oyuncu, bu sayede A takıma çıktıklarında zorluk yaşamadıklarını söyledi. Destan, şöyle devam etti: “Belli çalışmalarla A takıma adapte ediyorlar. Ondan sonra takıma alışınca zaten güzel bir performans yakalayıp 47 maçta 16 gol kaydetmiştim. A Milli Takım seviyesine kadar yükselmiştim. Gollerimi atmak için çalışmaya devam ediyorum.”

(Hürriyet)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler