Emre Güral: Trabzonspor'da hakkım yendi!

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve şu anda Eskişehirspor için ter döken Emre Güral, bordo mavili takımdaki dönemi hakkında bir açıklama yaptı. Emre Güral, Trabzonspor'da hakkının yendiğini söyledi.   Emre Güral'ın Trabzonspor açıklaması şöyle:   “Türkiye’d

Emre Güral: Trabzonspor'da hakkım yendi!
Trabzonspor'un eski futbolcusu ve şu anda Eskişehirspor için ter döken Emre Güral, bordo mavili takımdaki dönemi hakkında bir açıklama yaptı. Emre Güral, Trabzonspor'da hakkının yendiğini söyledi.
 
Emre Güral'ın Trabzonspor açıklaması şöyle:
 
“Türkiye’de çok torpil var. Bunu çok yaşadım. İmtihandı bana. Sabrımı çok ölçtüler. Gol atıyorsun, ertesi hafta kadroda yoksun. Böyle bir şey var mı? Bunun çok üstüne gittim, sordum cevap alamadım Trabzon’dayken. Şenol hoca bana, ‘Takımın durumu kötü seni ortaya atarsam zarar görürsün’ diyordu, haklıydı. Ama hoca değil yöneticiler karışıyor. Yönetim, hocaya, ‘Onu değil, bunu oynat’ diyor, ‘Ona çok para verdik oynamalı’ diyor. Hak yediğin zaman takım veya şahıs başarılı olamıyorsun. Ben buna çok kırıldım. Şans verdiklerinde 7 gol attım, sonra yine aynı şey oldu.” 
 
Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor