Ekuban için flaş iddia! Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Karadeniz ekibinin, Trabzonspor'un eski futbolcusu Ekuban'ı kadrosuna katacağı öne sürüldü.

Ekuban için flaş iddia! Süper Lig'e geri mi dönüyor?

Transferin en geç kalan takımlarından biri olmasına rağmen İlhan Palut yönetiminde Süper Lig’e iyi başlayan Rizespor, fırsat transferleriyle kadrosunu güçlendirmek adına kolları sıvadı.

Palut’un talebi doğrultusunda özellikle ön bölgedeki kaliteyi artırmak isteyen Yeşil-Mavililer, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Genoa’lı Caleb Ekuban’la temasa geçti.

Oyuncuyla büyük ölçüde anlaşan Atmacalar, İtalyan temsilcisiyle de görüşmelerde önemli mesafe kat etti. Rizespor, bu hafta içerisinde Ekuban’a imza attırmak adına tüm şartları zorlayacak.

47 gollük unutulmaz katkı

Trabzonspor’da forma giydiği 3 sezonluk dönemde kariyerinin en skorer yıllarını yaşayan Ekuban, 103 karşılaşmada 29 kez fileleri havalandırarak 18 de gol pası vermişti.

Genoa’daki 51 maçlık döneminde ise yalnızca 4 gol, 4 asist üretebilen oyuncunun yeniden Türkiye macerasına oldukça sıcak baktığı gelen haberler arasında.

Rizespor, Ekuban’ın yanı sıra en az 4 takviye daha yapmayı planlıyor.

Kaynak:Fanatik

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor