"Çok keyifli bir rekabet"

Yeni sezon öncesinde büyük rekabetin yaşanacağı mevkilerden biri de hiç kuşku yok ki kale... Hakan Arıkan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği müthiş performansla dikkatleri üzerine çekmiş, yönetim de bu başarısının karşılığında Kayserispor’dan

"Çok keyifli bir rekabet"
Yeni sezon öncesinde büyük rekabetin yaşanacağı mevkilerden biri de hiç kuşku yok ki kale...
 
Hakan Arıkan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında gösterdiği müthiş performansla dikkatleri üzerine çekmiş, yönetim de bu başarısının karşılığında Kayserispor’dan deneyimli oyuncunun bonservisini almıştı. 
 
Onur Kıvrak’ın da iyileşmesi ve yeni sezonu iple çekmeye başlaması, tercih aşamasında teknik direktör Ersun Yanal’ı görünen o ki bir hayli zorlayacak. Kaptan Onur Kıvrak ise bu sportif kapışmadan Trabzonspor’un çok şey kazanacağı görüşünde. 
 
Hakan Arıkan’ın Trabzonspor’a bağlanma sürecinde de olumlu görüşleriyle katkıda bulunan Onur Kıvrak, “Çok keyifli, ikimize de yeni şeyler katacak bir heyecan bizi bekliyor. Daha önce Tolga abiyle (Zengin) böyle bir rekabet içindeydik ve oldukça katkı sağladı. Hocamızı zorlayacak bir karar noktasına gelmek ikimizin de, Trabzonspor’un da lehinedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor