Cardozo'nun yerine Demba Ba

Trabzonspor'un yedek kuvveti Oscar Cardozo'nun yedek kalmayı hiç sorun etmeden her sonradan girdiği maçta golünü atması camiada yüzleri güldürdü. Sezon başında Çin ve Arap ülkeleri başta olmak üzere gelen tekliflerin geri çevrildiği Paraguaylı golcünün, t

Cardozo'nun yerine Demba Ba

Trabzonspor'un yedek kuvveti Oscar Cardozo'nun yedek kalmayı hiç sorun etmeden her sonradan girdiği maçta golünü atması camiada yüzleri güldürdü.

Sezon başında Çin ve Arap ülkeleri başta olmak üzere gelen tekliflerin geri çevrildiği Paraguaylı golcünün, takımda sürekli oynayan Dame Ndoye'nin de en büyük yardımcısı olduğu öğrenildi. Bu arada Cardozo'ya gelen tekliflerden birisinin de Shanghai Shenhua takımından olduğu ortaya çıktı. Aynı takıma daha önce Avraam ve Henrique'yi götüren Serhat Altıncı aracılığıyla Çinlilerin Cardozo'ya teklif yaptıkları ve 12 milyon Euro önerdikleri bildirildi.

Fakat Cardozo'nun, "ben para kazanmak değil futbol oynamak istiyorum. Trabzon'u da seviyorum" sözleriyle teklifi geri çevirdiği Shanghai takımının bunun üzerine Demba Ba'yı transfer ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor