Canlı yayında flaş Şenol Güneş sözleri! "Trabzonspor taraftarına yakışmaz...""

Gazeteci Turgay Beşyıldız, Trabzonspor - Beşiktaş maçında Şenol Güneş'e gösterilen tepkilere dair değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci Turgay Beşyıldız, Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 3-0 mağlup ettiği müsabakada taraftarların Şenol Güneş ile ilgili olarak yaptıkları tezahüratlara ilişkin değerlenmelerde bulundu.

Beşyıldız'ın açıklamaları şu şekilde;

"HOŞ OLMADI..."

Taraftarlar biletleri tükettiler, Papara Park'ı doldurdular ama buranın bir adı var. Şenol Güneş Spor Kompleksi Papara Park. Buraya ismi verilmiş bir insan. Efsane olmuş bir insan. Onların sayesinde Trabzonspor buralara geldi. "Şenol pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım" diye bağıramazsın. Başka şekilde bağıranlar da oldu. Bunlar yanlış. 3-0 öndesin, ne işin var Şenol Güneş ile. Şaka da olsa bu şekilde dalga geçilmesi hoş olmadı. Kısa sürdü ama üzüldüm.

"TRABZONSPOR TARAFARINA YAKIŞMAZ..."

Şenol Güneş, Türkiye'yi dünya üçüncüsü yapmış, Trabzonspor'u 2010-2011'de şampiyon yapmış bir isim. Bağıranlara söylüyorum. Trabzonspor taraftarına bu yakışmaz. Bir daha yapmamalarını diliyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler