Canlı yayın: Trabzonspor'un eski futbolcusu yorumluyor! Transfer gündemi, Karagümrük maçı...

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Haber61 TV ekranlarında bordo mavili takımın gündemine dair yorumlarda bulunuyor.

Trendyol Süper Lig'de 35. hafta mücadelesinde deplasmanda Samsunspor'a 3-1 mağlup olan Trabzonspor'da gözler Ziraat Türkiye Kupası yarı finaline çevrildi. Bordo mavililer, 3-2'lik ilk maçın ardından rövanş maçında Çarşamba günü 20.30'da Karagümrük'e konuk olacak.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu; bordo mavili takımın transfer gündemi, Samsunspor mağlubiyeti ve Karagümrük maçına ilişkin olarak canlı yayında değerlendirmelerde bulunuyor.

Tuncay Lakot'un hazırlayıp sunduğu, Hamdi Zıvalıoğlu'nun konuk olduğu "Spor Gündemi" programı 16.45'te Haber61 TV'de başladı. "Spor Gündemi" programını bu sayfadan ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden canlı olarak izleyebileceksiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler