Bjelica’dan Trabzonspor’u şok eden talepler! Anlaşma sağlanamazsa

Trabzonspor’da yolları ayrılacağı Bjelica işi yokuşa sürüyor.

Bjelica’dan Trabzonspor’u şok eden talepler! Anlaşma sağlanamazsa

Trabzonspor’da ayrılık görüşmeleri yapılan teknik direktör Nenad Bjelica, 5 ay 19 gün süreyle teknik adamlık kariyerindeki en kısa birlikteliğini Trabzonspor’da yaşadı. Sözleşme feshi için temaslarda bulunulan Hırvat hoca, kulüpten tüm alacaklarını istiyor.

Trabzonspor'da sezona başarı hedefiyle yola çıkan fakat istikrar sağlayamayan teknik direktör Nenad Bjelica ile ayrılık kararı resmiyete dökülüyor. Taraflar arasında resmi görüşmeler devam ederken Bjelica alacaklarının tamamını talep ediyor. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Bjelica'nın tazminatını sponsorlar aracılığıyla ödemeyi düşünüyor.

SÜPER LİG'İN EN YÜKSEK ÜCRETLİ HOCASI

2024-25 sezonuna kadar sözleşmesi bulunan Bjelica'ya geçen sezon görev yaptığı 8 hafta için 100 bin Euro ödenmişti. Bu sezon ve sonraki sezon için 1 milyon 600 bin Euro'ya imza atan 52 yaşındaki hoca kulüpten tüm alacaklarını istiyor. Ücretiyle Süper Lig'de en yüksek maaşı alan teknik adam olan Bjelica ile görüşen Trabzonspor yönetimi, tazminatta uzlaşma sağlamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
45 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler