Başkan adayları koltuğa oturdu

Trabzonspor'da hafta sonu gerçekleşecek kongre öncesi bugün üç başkan adayı bir araya geldi.

Başkan adayları koltuğa oturdu

Trabzonspor'da hafta sonu gerçekleşecek kongre öncesi bugün üç başkan adayı bir araya geldi.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerli'nde gerçekleşen buluşmada İbrahim Hacıosmanoğlu,Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta bir araya geldi.

Toplantıda Hacıosmanoğlu iki başkan adayını odasına alarak başkanlık koltuğuna otuttuğu öğrenildi. Üç isim yapılan görüşmenin ardından daha sonra birlikte yemek salonuna geçerek birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltı masasında basın mensuplarına açıklama yapan Muharrem Usta " Kongrenin dostluk havasında geçmesini istiyoruz. Kongreden sonra pazartesi günü kim başkansa yine beraber oturalım maçı seyredelim. Biz Trabzon'a sporun başkenti diyoruz. Spor dostlukların aracıdır. Biz trabzonspor camiasına mesaj vermek istedik. Seçimi kaybettiğimiz seçimlerden beri dostluk içinde desteğimizi verdik. Hangi aday olursa olsun kazansakta kaybetsekte dostluğumuzun sürmesi gerek. Sayın başkana teşekkür ediyorum. Bu görüntülerin Trabzonspor'a heyecan katacağını düşündüm." ifadelerini kullandı.

Diğer başkan adayı Celil Hekimoğlu ise daha önce böyle bir organizasyon için mesaj verdiğini hatırlatarak" Herkese teşekkür ediyorum. Kavga eder bir görüntü var ama içimizde kavga yok. İnşallah kongreden sonra Trabzonspor bayrağını yukarılara taşımak için mücadele ederim." dedi.

Açıklamaların ardından üç başkan adayının ortak Divan Başkanı Adayı da açıklandı. Usta,Hekimoğlu ve Hacıosmanoğlu, Ahmet Metin Genç isminde birleşti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor