Bal Liginde Trabzon takımları!

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşı karşıya geldiler. TRABZON KANUNİ FK BERABERE Trabzon Kanuni FK, Ahmet Suat Özyazıcı stadında Sarıkamış Belediye ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 38. dakikasında Sarıka

Bal Liginde Trabzon takımları!

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta mücadele eden Trabzon takımları rakipleri ile karşı karşıya geldiler.

TRABZON KANUNİ FK BERABERE

Trabzon Kanuni FK, Ahmet Suat Özyazıcı stadında Sarıkamış Belediye ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 38. dakikasında Sarıkamış BLD.’den Yusuf Bozkır’ın attığı golle 1-0 yenik duruma düşen Trabzon Kanuni FK, 45. dakikada Yusuf Usta ile beraberliği yakaladı. İlk yarı bu skorla sona ererken ikinci yarıda başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

MAÇKA İLK YARIDA BİTİRDİ!

Maçkaspor Arhavi İlçe stadında Arhavispor ile karşı karşıya geldi. 11. dakikada Emre Kalaycı ile öne geçen Maçkaspor, 15. dakikada yine Emre Kalaycı ile farkı 2’ye çıkardı. Arhavispor 26. dakikada Feridun Sungur ile farkı 1’e indirdi. 33. dakikada Emre Kalaycı durumu 3-1’e getiren golü atarken 34. dakikada Feridun Sungur durumu 3-2 yaptı. İlk yarı böyle sona ererken ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 3-2 Maçkaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

ZAĞNOSSPOR FARK ATTI!

Zağnosspor Akçaabat Fatih stadında Konurspor ile karşı karşıya geldi. Zağnosspor 35. dakikada Doğukan Bayraktutar’ın penaltı golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda 66. dakikada Salih Kaan Konurspor adına beraberliği getiren golü attı. 75. dakikada Zağnosspor Doğukan Bayraktutar ile durumu 2-1 yaptı. Sonrasında ataklarını artıran Zağnosspor 90’da durumu Tolga Topal ile 3-1 yaptı. Uzatma dakikalarında 2 gol daha bulan Zağnosspor karşılaşmadan 5-1 galip ayrıldı.

ARAKLI KARADERE HÜKMEN GALİP

Araklı Karaderespor deplasmanda karşılaşacağı Aşkale BLD. maçını 3-0 hükmen kazandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor