Avni Aker kale gibi

Süper Lig'de geride kalan 27 haftada 36 puanla 10'uncu sırada yer alan Trabzonspor'un yüzü bu sezon evinde güldü. Sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 23 puan toplayan bordo mavililer, deplasmanda çıktığı 14 maçta 4

Avni Aker kale gibi
Süper Lig'de geride kalan 27 haftada 36 puanla 10'uncu sırada yer alan Trabzonspor'un yüzü bu sezon evinde güldü. Sahasında oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 23 puan toplayan bordo mavililer, deplasmanda çıktığı 14 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 yenilgi ile hanesine 13 puan yazdırabildi. 
 
Bu sezon topladığı puanların çoğunu evinde alan Trabzonspor, iç sahada 18 gol atıp 13 gol yerken, deplasmanda ise attığı 14 gole karşılık kalesinde 24 gol gördü. Deplasmanda oynadığı maçlarda düşük performans sergileyen Trabzonspor, hafta sonu taraftarı önünde oynayacağı Medipol Başakşehir maçını kazanarak, iç sahadaki başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor