Aşçıoğlu ve Usta koltuk çok mu tatlı!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasay karşılaşmasında hakem Deniz Ataş Bitnel'in verdiği skandal kararlar sonrası Trabzonspor camiası Federasyonda Trabzonspor'u temsil eden Yaşar Aşçıoğlu ve İbrah

Aşçıoğlu ve Usta koltuk çok mu tatlı!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda karşı karşıya geldiği Galatasay karşılaşmasında hakem Deniz Ataş Bitnel'in verdiği skandal kararlar sonrası Trabzonspor camiası Federasyonda Trabzonspor'u temsil eden Yaşar Aşçıoğlu ve İbrahim Usta'yı istifaya çağırdı.

90 dakika hakemin verdiği 4 kırmızı kart Trabzonspor aleyhine vermediği 2 penaltı ve Galatasaray leyine çalınan 2 penaltı sonrası bordo mavili camia çok büyük tepki göstererek "bizi federsyonda kimse temsil etmesin. Zaten sezon başından beri hakem kararları ile bizi katlediyorlar. Aşçıoğlu ve Usta'nın o koltukta oturmalarına gerek yok" şeklinde sitem ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor