"Artık bıçak kemiğe dayandı"

Trabzonspor 'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun ardından büyük bir beklenti ile göreve gelen ancak 7 maçlık performansı ile beklentilere cevap veremeyen Hami Mandıralı, bugünkü Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına kilitlendi. Genç teknik adam kritik müca

"Artık bıçak kemiğe dayandı"
Trabzonspor 'da teknik direktör Sadi Tekelioğlu'nun ardından büyük bir beklenti ile göreve gelen ancak 7 maçlık performansı ile beklentilere cevap veremeyen Hami Mandıralı, bugünkü Mersin İdman Yurdu karşılaşmasına kilitlendi. Genç teknik adam kritik mücadele öncesinde oyuncuları ile bire bir sohbetler yapıp Mersin maçının taktiklerini verirken, takımı toplayarak konuşma yaptı. "Bu maç bizim ayağa kalkış maçımız olacak. Bunun için hepinize sorumluluk düşüyor" diyen genç hoca, "Zaman zaman güldük zaman zaman üzüldük ama bu forma bu durumu hak etmiyor. Artık bıçak kemiğe dayandı. Sorumluluklarımız var bunları yerine getirmemiz boynumuzun borcu. Önümüzde iyi bir fırsat var, bunu en iyi şekilde değerlendirmemiz gerek. Aksi takdirde bizi her durumda destekleyen taraftarımızın ve başkanımızın yüzüne nasıl bakarız. Her şey sizin elinizde. Çıkın ve gerekeni yapın" ifadesini kullandı. 
 
Yüzümüzün akı ile çıkalım 
Hami Mandıralı, ligde bulundukları konumdan kurtulmak için 3 maçlık seriye büyük önem verirken, "Gerek teknik ekip, gerekse oyuncularımız ile durum değerlendirmesi yaptık. 3 maçlık seriden yüzümüzün akı ile çıkmak için herkes gerekli sorumluluğu alacak ve yüreğini ortaya koyacak. Böyle bir süreçte hem bizim hem de oyuncularımızın arkasında durup moral veren başkanımızın beklentilerine de karşılık vermek en büyük görevimiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler