Almanlar bile Hacıosmanoğlu'na şaşırdı!

ALmanya'nın ulusal gazetelerinden Süddeutsche Zeitung ‘Türk futbolunun karanlık sayfaları’ başlığı altında bir haber yaptı. Gazetenin haberde hemen hemen bütün olaylara değindiği gözlendi.  Haber metninde şikeden Mehmet Toplal'ın arabasının kurşunlanmasın

Almanlar bile Hacıosmanoğlu'na şaşırdı!

ALmanya'nın ulusal gazetelerinden Süddeutsche Zeitung ‘Türk futbolunun karanlık sayfaları’ başlığı altında bir haber yaptı.

Gazetenin haberde hemen hemen bütün olaylara değindiği gözlendi.  Haber metninde şikeden Mehmet Toplal'ın arabasının kurşunlanmasını, bunun için üretilen komplo teorilerini, aydınlanmayan Fener otobüsüne  saldırısı olayı, taraftarlarının birbirini suçlamasını, diğer taraftarların Fenerbahçe'nin bu olayları kullanarak kendilerini kurban, mağdur göstermeye çalıştıklarını, Fenerbahçe'nin şikeden dolayı UEFA'dan 2 sene men edildikten sonra geri dönüşlerinde Şampiyonlar ligi ön elemelerinde Ukrayna Takımı'na elendikleri, TFF Seçimlerinde İbrahim Hacıosmanoğlu'nun çeşitli entrikalarla Fener'i kurtarmak için kurul ve kuralları değiştiren Yıldırım Demirören'i desteklemesinin anlaşılmaz olduğu anlatıldı. Bu durumun ayrıca Trabzonspor camiasında çalkantılara sebebiyet verdiğini, destek görmediğini, Trabzonspor'un 2011 Şampiyonluğu'nu almada hukuki mücadelesinin devam ettiğini, Trabzonspor taraftarlarının ligin ilk maçı olan Bursaspor maçı öncesi bir eylem yaparak Türk futbolundaki adaletsizliğe dikkat çekmeye devam ettiğine yer verildi.

ONLAR DA UNUTTURMUYOR

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir suç örgütü kurmaktan 6 sene 3 ay ceza aldığının da hatırlatıldığı haberde, şimdi yeniden yargılama yapıldığını, bilhassa İstanbul'un 3 takımının borç batağı içinde olduğu, transfer hastalığına kapıldıkları, yalnızca Fenerbahçe'nin negatif 35 milyon Euro transfer bilançosuna sahip olduğuna vurgu yapıldı.

HACIOSMANOĞLU’NUN DEMİRÖREN’E DESTEĞİ

Haberin son kısmında da Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e destek vermesinin kulüpte önemli bozulmalara yol açtığı dile getirildi. 

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor