Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor, Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a konuk olacak. Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Oynadığı son 3 lig maçından galip ayrılan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir'i saf dışı bırakarak yarı finale yükselen Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 28. hafta mücadelesinde Alanyaspor'a konuk olacak.

Trabzonspor’un Alanyaspor maçını Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslanın yardımcılıklarını ise Bilal Gölen ve Ogün Kamacı yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Turgut Doman olacak.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta?

Alanyaspor ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazartesi günü Alanya Oba Stadı'nda oynanacak olan mücadele 20.00'de başlayacak.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Alanyaspor - Trabzonspor maçı Bein Sports 1 ekranlarından sporseverlerle buluşacak.

ts2.webp

Trabzonspor son 4 maçta gol yemedi

Bordo mavili ekip, 3'ü Süper Lig olmak üzere oynadığı son 4 resmi maçta kalesini gole kapatmayı başarırken, söz konusu maçları kazanmayı başardı. Trabzonspor bu 4 maçta rakip filelere 6 gol attı.

Alanyaspor - Trabzonspor maçı iddaa oranları

Alanyaspor: 2.50
Beraberlik: 3.11
Trabzonspor: 2.14

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler