Trabzonspor Tolgay'dan neden vazgeçti?

Trabzonspor bugün içinde yaşanan gelişmeler sonucunda transferine bitti gözüyle bakılan Tolgay Arslan'dan şok bir kararla kulübün resmi internet sitesinden yapılan bir açıklama ile vazgeçti.Yaşanan bu gelişmenin üzerine herkes, Tolgay transferinden neden

Trabzonspor Tolgay'dan neden vazgeçti?

Trabzonspor bugün içinde yaşanan gelişmeler sonucunda transferine bitti gözüyle bakılan Tolgay Arslan'dan şok bir kararla kulübün resmi internet sitesinden yapılan bir açıklama ile vazgeçti.

Yaşanan bu gelişmenin üzerine herkes, Tolgay transferinden neden sonuca bu kadar yaklaşılmışken vaz geçildiğini merak etmeye başladı. Olayın perde arkasında Tolgay'ın babasının Beşiktaş'ı aramasının yattığı öğrenildi.

BABASI BEŞİKTAŞ'I ARAYINCA..

Trabzonspor Kulübü, Tolgay Arslan'ın babası Erhan Arslan'ın, kendileriyle her konuda anlaştıktan sonra Beşiktaşlı yöneticileri de arayarak, "Trabzonspor'un şartları bunlar. Siz yeni bir teklif getirecek misiniz?" diye nabız yokladığını öğrendi. Bu duruma çok sinirlenen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu da, 'bitti' diye gördükleri transferden vazgeçti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler