Trabzonspor bu transferleri bitirdi mi ?

Trabzonspor’da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Bordo-mavililerde rota gurbetçi oyunculara döndü.Trabzonspor ve Beşiktaş’ın ısrarla transfer etmek gurbetçi oyuncu Tolgay Arslan transferinde Trabzonspor’un bir adım öne geçerek bu trans

Trabzonspor bu transferleri bitirdi mi ?

Trabzonspor’da devre arası transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken Bordo-mavililerde rota gurbetçi oyunculara döndü.

Trabzonspor ve Beşiktaş’ın ısrarla transfer etmek gurbetçi oyuncu Tolgay Arslan transferinde Trabzonspor’un bir adım öne geçerek bu transferde son aşamaya geldiği iddia edildi.

Trabzonspor kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Erkan Zengin transferinde izlediği yol haritasını Tolgay Arslan için yaptığı belirtilirken transfer rekortmeni Trabzonspor’un bu transferi bitirdiği iddia edildi.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın isteği doğrultusunda transfer arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Tolgay Arslan transferi bitme aşamasına gelirken Bordo-Mavililer  Almanya’nın Hamburger SV II takımında forma giyen 20 yaşındaki gurbetçi oyuncu Ahmet Arslan ile de prensip anlaşmasına varıldığı iddia edildi.

Almanya 2. Liginde forma giyen oyuncu 2014-2015 sezonunda çıktığı 18 karşılaşmada 13 gol ve 11 asist yaparak dikkatlari üzerine çekti.

Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun transferler devam edecek açıklamasının ardından bu iki oyuncunun transfer edildikleri iddiası Bordo-Mavili taraftarlar da heyecan yarattı. 

Bordo-Mavililerin kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve kulüp  CEO’su  Burak Gürdal  telefonlarına cevap vermezken bu ikilinin gurbetçi oyuncular Tolgay Arslan ve Ahmet Arslan transferleri için Almanya’da oldukları belirtildi.

Haber 61 Spor Servisi / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler