Trabzon'da Veli ve öğrencilere önemli uyarılar

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, yarın sona erecek olan 2015-2016 eğitim-öğretim 1. yarı yılı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.    Öğretmen ve öğrencilerin 2 haftalık bir sömestri tatiline gireceklerini ifade eden Aktaş, velilere uyarılarda

Trabzon'da Veli ve öğrencilere önemli uyarılar
Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, yarın sona erecek olan 2015-2016 eğitim-öğretim 1. yarı yılı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı. 
 
Öğretmen ve öğrencilerin 2 haftalık bir sömestri tatiline gireceklerini ifade eden Aktaş, velilere uyarılarda bulunarak “Karnelerini alacak ve bir dönemin hasadını siz velilerimizle paylaşacak çocuklarımıza samimi ve hoşgörülü davranalım, başkalarıyla kıyaslamayalım. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevgimizin karneye bağlı olmadığını, sonucu ne olursa olsun onları seveceğimizi vurgulayalım ve bunu davranışlarımızla da belli edelim. Gerektiğinde abartıya kaçmamak kaydıyla ödüllendirelim. Karşılarında olmayalım, onlarla birlikte çözüm yolları aramaya çalışalım” dedi.
 
Öğrencilere yönelik ise Aktaş “Başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak modern bilime dayalı bilgi üreten ve bu bilgiyi paylaşabilen, gelişen teknolojiyi kullanabilen ve öz güveni yüksek bireyler olarak görmekten büyük mutluluk duymaktayız. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir dönemin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Sömestr tatili süresince kitap okumaya zaman ayırmalısınız. Ayrıca, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de yer vermelisiniz. Eğitimin hayat boyu süren dinamik bir süreç olduğunu unutmayınız” uyarılarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim