Trabzon'a hizmet için bayrak yarışı yapıyoruz

25.Dönem Ak Parti aday adayı Av. Işıl Demir Güner yapılan temayülle ilgili değerlendirmelerde bulundu.Partililerin büyük desteğine teşekkür eden Demir, "Cumartesi günü gerçekleşen temayül partimize yakışır şekilde coşkuyla ve heyecanla gerçekleşti, inanın

Trabzon'a hizmet için bayrak yarışı yapıyoruz

25.Dönem Ak Parti aday adayı Av. Işıl Demir Güner yapılan temayülle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Partililerin büyük desteğine teşekkür eden Demir, "Cumartesi günü gerçekleşen temayül partimize yakışır şekilde coşkuyla ve heyecanla gerçekleşti, inanın hazırlık safhası dahi ciddi bir çaba gerektiriyor. Teşkilatımızın gücünü ve ilk günkü gibi devam eden hevesini çok açıkça gördük. Bundan dolayı onlara müteşekkiriz. Sonuçlara gelince sonuç ne olursa olsun sonuçtan çok temayülün bize yakışır şekilde geçmesi sonlandırılması daha önemlidir. Bundan sonra bize yani milletvekilleri aday adaylarına düşen sırasının ne olduğunu düşünmeden Yeni Güçlü Türkiye ve Trabzon'nun geleceği için çalışmaktır. Altı aday içine girelim veya girmeyelim önemli olan parti başarısıdır, Ak Parti'yi temsilen 6 adayın da  milletvekili olarak Trabzonumuzu temsil etmesi, meclise girmesi  için çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışıdır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset