Yomra Demokrat Parti Belediye başkan adayı Sağıroğlu kadın seçmenleriyle buluştu!

Yomra Demokrat Parti Belediye başkan adayı Sağıroğlu kadın seçmenleriyle buluşup soruları tek tek yanıtladı.

Yomra Demokrat Parti Belediye başkan adayı Sağıroğlu kadın seçmenleriyle buluştu!

Yomra'da siyaset sahnesi, Demokrat Parti'den Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu'nun kadın seçmenlerin desteğini arkasına almasıyla hareketleniyor. Sağıroğlu, üç dönem boyunca başarıyla sürdürdüğü belediye başkanlığı görevine, beş yıllık bir aradan sonra yeniden aday oldu. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Sağıroğlu, bugün sabah Yomra'nın kadın seçmenleriyle bir kahvaltı etkinliğinde buluştu.

Yaklaşık 300 kişinin katıldığı etkinlikte konuşan Sağıroğlu, "Siz değerli halkımız ve başımızın tacı kadınlarımızla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sizinle helalleşmek ve kucaklaşmak için buradayız," ifadelerini kullandı.

Katılımcıların sorularını tek tek yanıtlayan Sağıroğlu, Yomra halkının taleplerini karşılayacaklarını ve yeni dönemde kadınlar için istihdam ve sosyal etkinlikler içeren projelerle daha yaşanılabilir bir Yomra yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

sa3.webp

sa2.webp

sa1.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler