Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’tan flaş açıklama! AK Parti’ye geçecek mi? Başkan Adayı olacak mı?

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Haber61 TV’de flaş açıklamalarda bulundu. AK Parti’ye geçecek mi? Başkan Adayı olacak mı? Sorularına cevap verdi.

Trabzon’da Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Haber61 TV’de katıldığı programda “AK Parti’ye geçecek mi? Yeniden Başkan Adayı olacak mı?” sorularına cevap verdi.

Haber61 TV’de ekranlara gelen, Gazeteci-Yazar Osman Şişko’nun hazırlayıp sunduğu Editör Masası programının konuğu Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık oldu.

Programda birçok konuya değinen Bıyık, AK Parti’ye geçeceği yönündeki iddialara cevap verdi. Bıyık ayrıca Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde yeniden aday olup olmayacağı sorusuna da cevap verdi.

yomra-belediye-baskani-mustafa-biyik-haber61-tvde-flas-aciklamalarda-bulundu-ak-partiye-gececek-mi-baskan-adayi-olacak-mi-sorularina-cevap-verdi.jpeg

AK PARTİ’YE GEÇECEK Mİ?

Başkan Mustafa Bıyık, Osman Şişko’nun “AK Parti’ye geçecek misiniz?” sorusu üzerine “4 buçuk yıldır beni AK Parti'ye geçiriyorlar. Bugün geçecek, yarın geçecek dediler. Seçim bittikten sonra da geçirdiler. Trabzon'da bir tane inşaat şirketi olsa, bir market olsa, bir berber olsa olur mu? Türkiye ve Trabzon'da bütün belediyeler aynı partide olsa olur mu? Farklılıkları zenginlik saymak gerek. Birimiz İYİ Partili, birimiz AK Partili, birimiz de MHP'li olacak. Herkes oturup konuşacak. Be onları ziyaret ederim. AK Partili olup da bana destek olan çok iyi siyasetçiler vardır. Fikir birliği yapmaktan dolayı bir rahatsızlığımız yok. Bu yakın ilişkilere alışkın değiliz. Farklı görüşlere sahip değilseler kavga etsinler anlayışı var. Kendi siyasal yolumda devam ediyorum. Partisiz bir belediye başkanı olarak çalışma çalıştım. Belediye başkanının parti rozetini çıkarıp, ilçenin rozetini takması gerektiğini düşünürüm. Bu belediye sadece AK Partili, İYİ Partili, MHP'li ya da CHP'lilerin belediyesi değil.

“İDEOLOJİK KATI DUYGULAR İÇERİSİNDE BİR İNSAN DEĞİLİM”

Yomra ilçesinin menfaatleri doğrultusunda ilçeye daha fazla hizmet yapabilmek için; bugün, yarın ya da 5-10 sene sonra farklı siyasal hamleler yapmak gerekirse, onu da yaparım. İdeolojik katı duygular içerisinde bir insan değilim. Bu zamana kadar bu dedikodular yapıldı ancak hepsi de boşa çıktı” dedi.

“YOMRA BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA ADAYIM”

Mustafa Bıyık, Osman Şişko’nun “yerel seçimlerde yeniden Yomra Belediye Başkanlığı’na aday olacak mısınız?" Sorusuna ise “Yomra Belediye Başkanlığı'na adayım. Devam etmekte olan projeler var. Yomra ilçesinin kazanımları var. Hukuken devam eden kazanımlardan kaynaklanan konular var. Burada bu işi takip etmeyecek birisi olursa bu kazanımların kaybedilme ihtimali de olabilir. Yarım kalan işimizi tamamlayamaya çalışıyoruz. 20 yıl Yomra halkının karşısına adayım diye çıkmam. Yarım kalan ve devam eden işlerimiz var. Yomra'nın, Trabzon ve Karadeniz bölgesinin en yaşanabilir ilçesi olduğunu düşünüyoruz. Bunu tasdiklememiz lazım. Vatandaşlar takdir ederse bir dönem daha yaparız. Desteklemezseler de teşekkür eder ve yolumuza devam ederiz.” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler