Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu: "Vatandaşlarımız sandıkta gereken cevabı verecektir"

Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu: "Vatandaşlarımız sandıkta gereken cevabı verecektir"

Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim kampanyası çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.

Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Daha yaşanabilir bir Yomra için vatandaşların fikirlerinin kendisi için son derece önemli olduğunu belirten Sağıroğlu, ilçedeki nüfus hareketliliğinin artması ve ekonominin canlanmasıyla esnafın daha verimli çalışabilmesi için önemli plan ve projeleri olduğunu ifade etti.

Berat Kandili dolayısıyla ziyaretlerinde kandil simidi ikramında bulunan Sağıroğlu, vatandaşların özel gününü tebrik etti.

Seçimde iddialı olduklarını ifade eden Demokrat Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Sağıroğlu, "Yomra halkı kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Vatandaşlarımız 31 Mart günü sandıkta gereken cevabı vereceklerdir" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler