Trabzon Valisi Aziz Yıldırım açıkladı! "Başkan Zorluoğlu ile görüşeceğim..."

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım açıklamalarda bulundu.

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım açıkladı! "Başkan Zorluoğlu ile görüşeceğim..."

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon'da hasta ve hasta yakınlarının konaklama sorunu yaşadığı yönündeki soruyu yanıtladı.

Hasta ve hasta yakınlarına konaklama imkanın sağlanmasının bir mecburiyet olduğunu ifade eden Yıldırım, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile konuyu görüşerek bir çözüm üretmeye çalışacaklarını kaydetti.

Konuyla ilgili olarak konuşan Vali Yıldırım'ın açıklamaları şu şekilde;

Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü yaptım. Hayati Yazıcı Bey'in Başbakan Yardımcılığı zamanında birlikte çalıştım. Türkiye'nin değişik yerlerinde bahsettiğinizi yaptık. Ankara'da Altındağ Belediye Başkanı Veysel Bey vardı. Belediye Başkanı olunca, Türkiye'nin dört bir tarafından Ankara'ya gelen hastalara yardımcı olalım dedik. Temiz yatak, sıcak su ve bir de çorba verirsek güzel olur dedik. Kalacak yerleri sorun olmaktan çıksın dedik. İlk Belediye Başkanlığı döneminde 6 tane yer açtı. Daha sonra bunların hepsini birleştirip kocaman bir yapı ortaya çıkardı. Böylelikle hastalar daha rahat bir ortama kavuştu. Hasta ve hasta yakınları buralarda kalıyordu. Tedavilerini görüyorlardı. Bunlar yapıldı. Kahramanmaraş'ta da aynı şekilde yapıldı.

Afyon'da Vali olarak görev yaparken Afyonspor'un yeni tesisleri yapılınca, onların eski tesislerini böyle bir yere çevirdik. Bunlar yapılabilir. Hatta yapılmak mecburiyetinde. Ciddi bir hizmettir. Bir yandan hastası ile dertleniyor bir yandan da nerede kalacağım diye düşünüyor. Zorluoğlu Başkanım ile konuşacağım. İnşallah böyle bir yeri Trabzon'a da açarız.

yildirimdan-aciklama-geldi-2.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler