Unutulmadın koca adam

Vefatının 2’inci Yıldönümünde Trabzon Ticaret Borsası’nın koleksiyonunda yer alan “Ahmet Kayacık’ın Objektifinden” konulu haber fotoğrafları sergisi 23 Nisan Cumartesi günü sergilenecek.   22 Nisan 2014 tarihinde vefat eden Gazeteci-Yazar Ahmet Kayacık’ın

Unutulmadın koca adam
Vefatının 2’inci Yıldönümünde Trabzon Ticaret Borsası’nın koleksiyonunda yer alan “Ahmet Kayacık’ın Objektifinden” konulu haber fotoğrafları sergisi 23 Nisan Cumartesi günü sergilenecek.
 
22 Nisan 2014 tarihinde vefat eden Gazeteci-Yazar Ahmet Kayacık’ın anısına 23 Nisan Cumartesi günü Trabzon’da Atatürk Alanı’nda fotoğraf sergisi açılacak. Ahmet Kayacık’ın 2003 yılına kadar çektiği haber fotoğraflarından Trabzon Ticaret Borsası tarafından oluşturulan ve 2004 yılından bugüne kadar değişik zaman ve yerlerde de sergilenen 'Ahmet Kayacık’ın Objektifinden' konulu fotoğraf sergisi Atatürk Alanı’nda saat 13.00-
18.00 arasında açık havada halkın izlemine  açılacak. Sergide Ahmet Kayacık’ın haber izlerken çektiği fotoğrafların yanı sıra, arşivinde yer alan çiçeklerden oluşan 10 esere de sergide yer verilecek.
 
Ahmet Kayacık kimdir?
 
1955 yılında Giresun’da doğdu ve 1978 yılında yine Giresun’daki Gündüz Gazetesi’nde meslek yaşamına başladı. 1984’de Hürriyet Gazetesi’ne geçti. Trabzon, Rize, Kayseri, Adana ve Erzurum bürolarında görev yaptı. 1997 yılında NTV’nin Doğu Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne getirildi. Çeşitli meslek ve sivil toplum örgütlerinden çok sayıda plaket ve takdirname aldı. Karadeniz’in güzelliklerinin sergilendiği çok sayıda sergi açtı. DAĞDENİZ-KARADENİZ, ALG ÖZÜM SEYREYLE başta olmak üzere çok sayıda fotoğraf albümü yayınlandı. 22 Nisan 2014’de vefat etti. Evli ve 2 çocuk babası idi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber