TYB Trabzon Şubesi’nden anlamlı etkinlik

TYB Trabzon Şubesi kültür faaliyetlerine devam ediyor.

TYB Trabzon Şubesi’nden anlamlı etkinlik

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Trabzon Şubesi kültür faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Son olarak Yomra Kaymakamı Muhammet Öztabak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ergüden, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Zeki Uzunöz, Oymalıtepe Karakol Komutanı Ceyhun Hıdır ve mahalle muhtarı Veysel Arslan’ın da katılımıyla Oymalıtepe mahalle okullarına yönelik bir dizi ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette, TYB Trabzon Şube Başkanlığı üyelerinden Halil Aktaş’a ait kitaplar öğrencilere hediye edildi.

tyb-trabzon-subesinden-anlamli-etkinlik-1.webp

TYB Trabzon Şube Başkanı Kamuran Tuna kültür faaliyetlerine devam ettiklerini ve bu faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini “Yomra ilçemizde Oymalıtepe mahallesindeki mevcut okullarımızı ziyaret ederek şair üyelerimizden Halil Aktaş’a ait kitapları buradaki öğrencilerimize hediye ettik. Bu etkinlikle hem öğrencilerimize kitap okumayı teşvik etmeyi hem de yazarlarımızla buluşturmayı amaçladık. Katılımlarından dolayı değerli protokol üyelerimize, okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerine, şair üyemiz Halil Aktaş beye teşekkürler ediyoruz” dedi.

Daha sonra öğrenciler şair Aktaş’la tanışma fırsatı buldular ve kitaplarını imzalattılar.

tyb-trabzon-subesinden-anlamli-etkinlik-3.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler