TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı

Trabzon'daki sektör firmaları Batum'daki fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

TTSO üyesi firmalar Batum İnşaat Fuarında tanıtıldı

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından Gürcistan'ın Batum kentinde düzenlenen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı'nda (Batumi Build 2023) stant açıldı ve oda üyesi firmaların tanıtımı yapıldı. Trabzon'daki sektör firmaları da fuara katılarak iş görüşmeleri gerçekleştirdi.

3.jpeg

8 – 10 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen 12. Uluslararası İnşaat Malzemeleri, Teknolojileri ve Gayrimenkul Fuarı Batumi Build'in açılışına Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş, TTSO Meclis Üyesi ve Uzakdoğu, Türk Cumhuriyetleri, Azerbaycan, Gürcistan ve ASEAN Ülkeleri Komisyonu Başkanı Murat Aydoğdu, TTSO Meclis ve Komisyon Üyesi Noğman Pulat, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Rıza Kağan Yılmaz, Acara Özerk Cumhuriyeti Yüksek Konseyi Başkanı Davit Gabaidze, Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye ve Ekonomi Bakanı Jaba Phutkaradze, DEİK Türkiye - Gürcistan İş Konseyi Başkanı Osman Çalışkan ile diğer ilgililer katıldı. TTSO standını ziyaret eden protokol üyeleri Başkan Yardımcısı Ali Haydar Baş ile meclis üyeleri tarafından ağırlandı ve kendilerine bilgi verildi.

5.jpeg
TTSO standında ayrıca oda üyesi sektör firmaları ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

6.jpeg

2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler