TTB-TRT iş birliğindeki Fındık Saati ilgi çekiyor

TTB ve TRT'nin iş birliği yaparak yeniden hayata geçirdiği ‘Fındık Saati’ programı büyük ilgi görüyor.

TTB-TRT iş birliğindeki Fındık Saati ilgi çekiyor

Trabzon Ticaret Borsası’nın (TTB), TRT Trabzon Radyosu ile 20 yıl aradan sonra yeniden hayata geçirdiği ‘Fındık Saati’ programı dinleyicilerin büyük ilgisini çekiyor.

‘Çay Bahçesi’ programı ile birlikte 15 günde bir dönüşümlü olarak yayınlanan programda her hafta bölgenin en önemli iki ürünü fındık ve çay, sektör temsilcileri tarafından ele alınıyor.

TRT Trabzon Radyosu’nda ‘Hayatın İçinden’ programı içerisinde yayınlanan Fındık Saatinin bu haftaki konuğu TTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mikbir Hakan Canbakal oldu.

Elif Seferbey’in yapımcılığını, Tutuş Fidan’ın sunumunu yaptığı programda Canbakal, son yıllarda fındığın yanı sıra birçok meyve ve sebzeye musallat olan ve büyük tehdit unsuru oluşturan Kahverengi Kokarcadaki gelinen noktayı canlı yayında izleyicilere aktardı. Canbakal, önlem alınamazsa önümüzdeki yıl fındık rekoltesinde oluşacak kaybın yüzde 30-35 civarında olacağını söyledi.

findik-saati-ilgi-cekiyor-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber