Trabzon'un ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi! İşte geleceği saatler

Trabzon'un bazı ilçelerinde elektrik kesintisi meydana geldi. Peki elektrikler ne zaman gelecek? İşte ilçe ve mahallelerdeki kesintiler haberimizde...

Trabzon'un ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi! İşte geleceği saatler

Trabzon'un Ortahisar ve Maçka ilçeleri ile Çarşıbaşı bölgesinde bugün elektrik kesintileri yaşanacak. İl genelindeki kesintiler, işletme bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek.

Ortahisar ilçesinde, Gölçayır Mahallesi'nde de yatırım çalışmaları nedeniyle 09:00 ile 16:00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Maçka ilçesindeki kesinti, sabah 09:00'dan öğleden sonra 14:00'e kadar sürecek

Kesintiden etkilenecek mahalleler arasında Yeniköy, Erginköy, Kuşçu, Ormanıcı, Yüzüncüyıl, Çayırlar, Şimşirli, Alataş, Atasu ve Oğulağaç bulunuyor. Bu kesinti, işletme bakım çalışmaları kapsamında yapılacak.

Aynı gün ve saatlerde Çarşıbaşı ilçesinin Salova Mahallesi de yatırım çalışmaları sebebiyle elektrik kesintisinden etkilenecek.

Yapılan açıklamada, kesintilerin gerekli bakım ve iyileştirme çalışmalarının bir parçası olarak gerçekleştirildiği belirtildi.

Yetkililer, kesintiden etkilenecek vatandaşların gerekli önlemleri alması ve kesinti süresince sabırlı olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler