Trabzon'dan çal Van'da bırak

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da oto hırsızlarına yönelik yapılan çalışmalarda 3 kişi gözaltına alındı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri;  oto hırsızlarına yönelik yapıldığı çalışmada 4 ayrı aracı

Trabzon'dan çal Van'da bırak

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da oto hırsızlarına yönelik yapılan çalışmalarda 3 kişi gözaltına alındı. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri;  oto hırsızlarına yönelik yapıldığı çalışmada 4 ayrı aracı çalan 3 kişiyi gözaltına aldı. Edinilen bilgiye göre; Hırsızlık Büro ekipleri yapmış olduğu çalışmada Trabzon’dan çaldıkları araçları Van’ın Erçiş ilçesi ve Artvin’e getiren şahıslar başarılı bir çalışma ile yakalandılar.

Trabzon polisi araçların yerini tespit ettikten sonra il emniyet müdürlüklerini arayarak bilgi verdi. Trabzon’da kiralanan ve Van’a getirilen araç, burada GPRS sistemi kesildikten sonra parçalanmak üzere sanayiye gönderileceği sırada ele geçirildi. Artvin’de yakalanan aracında Van yolunda olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. 1 kişi ise adli kontrol ile serbest kaldı.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber