Trabzon'daki projeler ne aşamada? Başkan Zorluoğlu açıkladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda açıklamalarda bulundu.

Trabzon'daki projeler ne aşamada? Başkan Zorluoğlu açıkladı!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) organizasyonunda değerlendirmelerde bulunan, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu Trabzon'da yürütülen projelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Trabzon'daki projeler ne aşamada? Başkan Zorluoğlu açıkladı! Başkan Zorluoğlu hummalı bir çalışma yürütüldüğünün altını çizerek, “Büyükşehir olarak ayrımsız 18 ilçede hizmet veriyoruz. Tek tek saymak zor, Yalıncak Plajı’ndan otogara, Çömlekçi’deki çalışmamızdan Ganita-Faroz’a, İskenderpaşa otoparkından Kadın Yaşam ve İstihdam Merkezine, Kadınlar Hali’nden Maraş Caddesi'nin yayalaştırılmasına, Fatih Parkı’ndan Cudibey Okulu öğretmenevi ve karşıdaki otoparka, cadde ve sokakların aydınlatılmasından Beşirli’deki orta refüjün ve kaldırımların yapılması gibi çok sayıda çalışmaya imza attık. Büyük bölümünü tamamladık. Moloz’daki büyük caminin etrafında da hummalı bir çalışma yürütüyoruz. Ganita-faroz tamamlandı, çok beğenildi, çok güzel oldu. Şimdi bir güzel ekolojik köprü ile o bahsettiğim cami alanını birbirine bağlıyoruz. Hatta 2 tane yapmak istiyoruz. Birine hemen başlıyoruz. Şimdi o yeni alanda biliyorsunuz caminin etrafında güzel çalışmalar var, Avrasya Pazarı’nı yaptık. Çok modern bir gasilhaneyi hayata geçirdik. Orada doğu ve batıdan gelecek ilçe dolmuşları, tur otobüsleri için yerler yapıyoruz. Caminin önünde bir büyük yaşam alanı, bir Osmanlı bahçesi yapıyoruz. Onun önüne bir faaliyet çayırı yapıyoruz. O alan artık bütünüyle yeni yaşam alanı olarak şekilleniyor. Temmuz ayının başında otogarı da hizmete alıyoruz. Meydan’daki otopark da tamamlanıyor. Küçük sanayi sitelerinin dönüştürülmesi, Değirmendere’deki dönüşümün gerçekleşmesi hedefimiz. Çömlekçi’nin 2. etabını başlatarak tamamlamayı hedefliyoruz.”” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler