Trabzon'da yine aynı kavşak yine kaza! 5 kişi yaralandı

Trabzon'un Yomra ilçesinde akşam saatlerinde trafik kazası meydana geldi.

Trabzon'da yine aynı kavşak yine kaza! 5 kişi yaralandı

Trabzon'un Yomra ilçesinde liman kavşağında meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.

Trabzon istikametinden Rize istikametine giden Ahmet S. yönetimindeki araç kırmızı ışıkta geçince Yomra’dan anayola giren Ali Sait K. yönetimindeki araca önden çarparak takla attı.

trabzon-kaza-5-yarali-2-002.jpg

Meydana gelen kazanın ardından takla atan araçta bulunan Ahmet S., Hayriye S., Münevver Ö. Ve Ayşe Ç., çevredeki vatandaşlar tarafından yaralı olarak araçtan çıkarıldı.

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Ali Sait K. ise hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Yomra Liman Kavşağında meydana gelen kazadan sonra vatandaşlar, ‘Burada hemen hemen her gün bir kaza meydana geliyor. Bugüne kadar hem ölümlü hem de maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Buraya nasıl bir önlem alınacaksa bir an önce alınmalıdır. Başka canlar gitmesin’ diye konuştular.

trabzon-kaza-5-yarali-3.jpg

trabzon-kaza-5-yarali-4.jpg

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler