Trabzon'da uyuşturucu ve tohumlarına el konuldu!

Trabzon sokaklarında yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturuculara ve tohumlarına el konuldu. 3 kişi hakkında yasal işlemler başlatıldı.

Trabzon'da uyuşturucu ve tohumlarına el konuldu!

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nün düzenlediği narkotik operasyonları kapsamında, Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yürüttükleri titiz çalışmalar sonucunda önemli bir başarıya imza attı.

Edinilen adli izinlerle gerçekleştirilen aramalarda, toplamda 8,5 gram esrar maddesi ve bir miktar esrar tohumu ele geçirildi.

Operasyon kapsamında 3 kişi hakkında yasal işlemler başlatılarak adli tahkikata geçildi.

Emniyet güçleri, bölgede uyuşturucu ile mücadeleye yönelik operasyonların artarak devam edeceğini ve bu konuda toplumsal farkındalığın artırılmasına yönelik çalışmaların da süreceğini vurguladı.

Trabzon'da uyuşturucu ve tohumlarına el konuldu!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler