Trabzon'da Uluslararası Akademik Spor Araştırmaları Kongresi düzenlendi

7. Uluslararası Akademik Spor Araştırmaları Kongresi Trabzon'da gerçekleştirildi.

Trabzon'da Uluslararası Akademik Spor Araştırmaları Kongresi düzenlendi

Akademik Spor Araştırmaları Derneği tarafından bu yıl yedincisi KTÜ Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 7. Uluslararası Akademik Spor Araştırmaları Kongresi birçok misafire ev sahipliği yaptı.

Programda Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot, sunuculuğu üstlenen isim oldu.

Kongreye ülke genelinden ve yurt dışından çok sayıda spor bilimci akademisyenler katılım sağladı.

Sporun her alanının ele alındığı kongrede Trabzon ve Türkiye adına faydalı olacak panel ve konferanslar düzenlenerek katılımcılar bilgilendirildi.

trabzon-kongre-1-001.jpg

Ortahisar, Sürmene, Arsin, Yomra, Akçaabat, Vakfıkebir, Maçka ve Beşikdüzü Belediyeleri kongreye destek verdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Gazi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız, Erzurum Teknik Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Saffet Köse, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz CAN, Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve Bayburt Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen gongreye bizzat destek verip bilim ve spora olan inançlarını dile getirdiler.

Kongre Başkanı Prof. Dr. Akın Çelik Trabzon ve Türkiye'ye Spor Bilimleri alanında Uluslararası düzeyde hizmet etmeye devam edileceğini belirtip, bu organizasyon kapsamında destek olan ve dinleyici olarak yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini bildirdi.

trabzon-kongre-2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler