Trabzon'da trafikte tehlikeli anlar! Trabzon Emniyet'inden hemen müdahale

Trabzon Emniyet Müdürlüğü seyir halindeyken önlem almadan kömür taşıyan sürücülere cezai işlem uyguladı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü seyir halindeyken önlem almadan kömür taşıyan iki kamyon sürücüsüne para cezası kesti.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, 27 Mart 2024 ve 4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde, sahil yolunda iki kamyonun seyir halindeyken önlem almadan kömür taşıdıkları ve bu sebeple dorselerinden yola kömür dökerek trafiği tehlikeye attıkları tespit edildi.

Bu ihlal nedeniyle her iki kamyon sürücüsüne toplamda 6.270 Türk Lirası idari para cezası kesildi. Ayrıca, 4 Nisan 2024 tarihinde saat 08.00 ile 16.00 arasında yapılan denetimlerde, üzerinde brandası olmayan 12 kamyon sürücüsüne, yük taşıma kurallarını ihlal ettikleri için 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun 65/1-H maddesi gereğince 17.280 Türk Lirası idari para cezası uygulandı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü, bu konuda kamuoyunu bilgilendirdi ve trafik kurallarına uyulmasını vurguladı.

gkvgotfxkaarevl.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler