Trabzon'da suç makineleri daha fazla kaçamadı! Adam öldürmeden hırsızlığa...

Trabzon'da hakkında arama kararı bulunan 9 şahıs yakalandı.

Trabzon'da suç makineleri daha fazla kaçamadı! Adam öldürmeden hırsızlığa...

Trabzon'da emniyet ekipleri düzenlediği operasyon ile hakkında arama kararı bulunan 9 şahsı yakaladı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği, Havalimanı Şube Müdürlüğü, Vakfıkebir İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğince yapılan çalışmalarda 9 kişi yakalandı.

Şahıslardan; D.M.K. “Adet Gereği Açıkta Bırakılmış Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan hakkında 6 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası, A.K. “Kasten Öldürme,” “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” ve “Tehdit” suçlarından hakkında yakalama kararı ve 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası, S.A. “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası, M.Z. “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan hakkında 3 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası, M.M. “Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma,” suçundan hakkında 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası, F.Y. “2863 Sayılı Yasaya Muhalefet,” A.H. “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak, M.Z. “Sesli Yazılı veya Görüntülü Bir İleti ile Hakaret,” S.E. “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçlarından aranıyordu.

Emniyet ekipleri tarafından yakalanan 9 şahıs ,ilgili Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler