Trabzon’da Söğütlü Atletizm sahasının açılmamasına tepki

Trabzon’da bakıma alınan Söğütlü Atletizm sahasının açıklaması tepki çekti.

Trabzon’da Söğütlü Atletizm sahasının açılmamasına tepki

Trabzon’da 2022 yılının temmuz ayında bakıma alınan Söğütlü Atletizm sahasının açıklaması tepki çekti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu Judo, Boks, Atletizm, Halter branşlarında ortalama bin sporcunun antrenman yapamadığını söyledi.

Pervanoğlu şu ifadeleri kullandı;

“20.07.2022 tarihinde onarılması için kapatılan ve 250 gün sonra teslim edileceği sözü verilen Söğütlü Atletizm sahasının hala teslim edilmemesi ve devamlı bahaneler bulunarak ertelenmesi, şehirde bulunan Tohm-milli sporcular, özel sporcular ve Sem sporcularını bir yılı aşkın süredir zor durumda bırakmıştır. 2007 yılında Karadeniz oyunları için yapılan zeminin bugüne kadar hiçbir problemi olmaması ancak bu yapım aşamasında sunulan bahaneler arasında zemin problemi olması büyük bir soru işaretidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın spora vermiş olduğu büyük desteğin karşılığının başarı ve madalya olması gerekirken, Trabzon’da çalışacak alternatif bir alan olmaması çoğu sporcuyu sporu bırakma noktasına getirmiştir. Sahanın kullanıma kapalı olması Trabzon’da spor adına müthiş bir altyapı oluşturulmasını da engellemekle kalmayıp tamamen bitirmiştir. Yetkililiklerin bu konuya hassasiyet göstererek sorumluların belirlenmesi ve sahanın bir an önce yapılması için gerekli şartların oluşturulması, açılmazsa mevcut şartlarda sahanın kullanılması yönünde çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.”

trabzonda-sogutlu-atletizm-sahasinin-acilmamasina-tepki.jpeg

trabzonda-sogutlu-atletizm-sahasinin-acilmamasina-tepki-001.jpeg

trabzonda-sogutlu-atletizm-sahasinin-acilmamasina-tepki-002.jpeg

trabzonda-sogutlu-atletizm-sahasinin-acilmamasina-tepki-003.jpeg

trabzonda-sogutlu-atletizm-sahasinin-acilmamasina-tepki.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler