Trabzon’da Rafadan Tayfa ile Büyük Aile Pikniği düzenlendi

Trabzon’da bugün “Grup Rafadan Büyük Aile pikniğini” gerçekleştirdi.

Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi ve TÜGVA iş birliği ile Grup Rafadan Büyük Aile pikniği düzenlendi.

Düzenlenen eğlence programı saat 17:00’da Avni Aker Millet Bahçesinde gerçekleştirildi.
Programa, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, TÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Tuba Aslan ve TÜGVA Başkanı İbrahim Beşinci katıldı.

Trabzon’da Rafadan Tayfa ile Büyük Aile Pikniği düzenlendi

Başkan Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, “Bu programın esas öznesi çocuklar. Çok güzel bir etkinlik sizleri bekliyor. Rafadan tayfa ekibi sizlerle olacak. Bu organizasyona katkı vermekten memnuniyet duyuyoruz. Okullar bitti, tatil başladı. Güzel etkinlikler devam edecek, yaz okulları devam edecek. Okullar başlayana kadar hem öğrenecek hem de eğleneceksiniz. Velilere katılanlara teşekkür ediyorum. TÜGVA genel başkanına teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürü çocuklar sizlere ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Trabzon’da Rafadan Tayfa ile Büyük Aile Pikniği düzenlendiTÜGVA Kadın ve Aile Koordinatörü Tuba Aslan ise, “81 ilde bu programı yapıyoruz. Eğleniyoruz ve öğreniyoruz. Burada olmak çok anlamlı. Biz bugün Trabzon’da yalnız değiliz, güçlü aileleriz. Velilerle çocuklarla mutluluğumuzu paylaşacağız. Trabzon teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Dinsizleştirme, cinsiyetsizleştirme, milliyetsizleştirme çabalarına karşı durarak mücadele veriyoruz.“ şeklinde konuştu.

Trabzon’da Rafadan Tayfa ile Büyük Aile Pikniği düzenlendi

Düzenlenen Büyük Aile Pikniğinde çocuklar, Rafadan Tayfa’nın müzikleri ile eğlenerek karaoke yaptı.

Program veliler tarafından da büyük ilgi topladı.

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler