Trabzon'da oy kullanma saatleri! Oy kullanma saat kaçta başlayacak, kaça kadar oy kullanılacak?

Trabzon'da yerel seçimde oy kullanma saati aralıkları araştırılıyor. Oy kullanma ne zaman başlayacak, ne zaman bitecek? Detaylar haberimizde.

Trabzon'da oy kullanma saatleri! Oy kullanma saat kaçta başlayacak, kaça kadar oy kullanılacak?

Türkiye'de yerel seçimler her 5 yılda bir yapılıyor. 31 Mart 2024 Pazar günü seçmenler sandığa giderek yerel seçimler kapsamında oy kullanacak.

Trabzon'da birçok seçmen yaklaşan yerel seçim öncesi oy kullanma saatlerine dair araştırmalar yapıyor.

YSK'nın aldığı karara göre Trabzon'da 31 Mart Pazar günü oy kullanma işlemi saat 07.00'de başlayacak ve 16.00'da tamamlanacak. Saat 16.00'dan sonra seçmenler oy kullanamayacak ve sandıklar kapatılacak.

Trabzon'un yanı sıra Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Siirt, Sivas, Tunceli, Şanlıurfa, Van, Bayburt, Batman, Şırnak, Ardahan, Iğdır, Kilis illerinde de oy kullanma işlemi 07.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu illerin dışındaki illerde ise oy kullanma işlemi 08.00-17.00'de yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber