Trabzon'da nöbetçi askere PKK propagandası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Erdoğdu Semtinde bulunan askeri kışla önüne gece saat:01.30 sularında kimliği belirsiz bir araç gelerek kapıda nöbet tutan askere, “ Dağda bizimde şehidimiz var. TSK sana burada zorla nöbet tutturuyor.

Trabzon'da nöbetçi askere PKK propagandası

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Erdoğdu Semtinde bulunan askeri kışla önüne gece saat:01.30 sularında kimliği belirsiz bir araç gelerek kapıda nöbet tutan askere, “ Dağda bizimde şehidimiz var. TSK sana burada zorla nöbet tutturuyor. Gel benle dağa getireyim seni.”dedi. Bu kelimeleri ifade eden şahıs bir süre sonra aracına binerek ortadan kayboldu.

Nöbetçi asker durumu komutanlarına bildirdi. Askerin vermiş olduğu eşkal ve araç bilgileri Trabzon İl emniyet Müdürlüğüne bildirildi. Trabzon Polisi çok geçmeden şahsın yakalanması ve kimliğini tespit edilmesi için çalışma başlattı. Bir süre sonra, Trabzon polisi şahsın isminin K.Y. olduğunu ve Kars’ta bir okulda öğretmen olduğunu tespit etti.

Yapılan çalışmalarda K.Y’nin Kars İline gittiğini de tespit eden Trabzon Polisi, Cumhuriyet Başsavcılığına soruşturulması için resmi yazıldı. K.Y, hakkında terör örgütü propagandası yapmaktan işlem yapılması bekleniyor. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber