Trabzon'da narkotik operasyonu! 13 kişi hakkında işlem başlatıldı

Trabzon'da narkotik suçlarla mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.

Trabzon'da narkotik operasyonu! 13 kişi hakkında işlem başlatıldı

Trabzon'da narkotik suçlarla mücadele kapsamında emniyet birimleri koordineli olarak operasyon gerçekleştirdi. Operasyon neticesinde 13 şahıs ile ilgili olarak işlem başlatıldı.

26-29.06.2023 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri, Yomra İlçe Emniyet Müdürlüğü, Ortahisar İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği, Polis Merkezi Amirlikleri, Çarşı ve Mahalle Bekçileri adli makamlardan alınan arama kararına/talimatına istinaden Narkotik Suçlarla Mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; bir miktar Metamfetamin maddesi, 11 adet Sentetik Ecza, bir miktar kubar esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 8 adet fişek, 4 adet uyuşturucu kullanımına yarayan cam düzenek ele geçirildi.

Düzenlenen sokak operasyonlarında 13 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

trabzon-narkotik-13-kisi-hakkinda-islem-2.jpg

Kaynak:Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler